Sneltransport

Red Wire Logistics BV staat garant voor een perfecte bezorging op de juiste plaats. Zowel nationaal als internationaal. Snelheid staat voorop, maar binnen de verkeersregels. Wij beschikken over moderne voertuigen voorzien van GPS volgsysteem zodat wij u te alle tijde over de status van uw zending op de hoogte kunnen houden. Hoewel we klein zijn kunnen we groots en professioneel vervoeren, hiertoe beschikken we over de benodigde vergunningen. Zonder problemen zorgen wij ervoor dat waardevolle documenten, pakjes of pallets vlot en veilig op de plaats van bestemming komen. Zorgvuldig, betrouwbaar en snel. Sneltransport tot een gewicht van 5000 kg en 8 meter lengte!

Koeriersdiensten

U heeft een document dat zo snel mogelijk in Amsterdam moet worden afgeleverd? Er is iets misgegaan met een zending voor een belangrijke klant uit München? U heeft een onderdeel van een machine dat zo snel mogelijk gerepareerd moet worden, zodat uw productie zo kort mogelijk stilstaat? U heeft een cd-rom met zeer vertrouwelijke informatie, deze mag alleen hoogst persoonlijk aan een bepaalde persoon worden overhandigd? Red Wire Logistics BV staat garant voor een perfecte bezorging op de juiste plaats zowel nationaal als internationaal tot 500 kg.

Chauffeursdiensten

Met de inzet van een Red Wire Logistics BV chauffeur bent u verzekerd van een gemotiveerde én ervaren chauffeur die de juiste zorg kan dragen richting uw klanten, het product en vanzelfsprekend voor het door u beschikbaar gestelde transportmiddel.

Op- en overslag

Red Wire Logistics BV beschikt over op- en overslag faciliteiten voor vele soorten goederen van klein tot groot. Van licht tot heel zwaar. Onze loods staat aan de Brasem 35 in Raamsdonksveer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ADR

Red Wire Logistics BV beschikt tevens over wagens die uitgerust zijn voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Uiteraard zijn onze chauffeurs in het bezit van de benodigde certificaten om uw ADR goederen op een veilige manier bij het losadres te krijgen.

Overige diensten

Door middel van een uitgebreid netwerk van betrouwbare collega’s kan Red Wire Logistics BV u verder een totaalpakket aan transportdiensten aanbieden zoals:

  • Internationale en nationale groupagediensten.
  • Sneltransport boven 5000 kg.
  • Zeevracht
  • Luchtvracht