Over ons

Wie en wat is Red Wire Logistics BV:

Red Wire Logistis BV is gestart in 2008 met vier wagens en dat zijn er inmiddels 19 geworden. Het wagenpark bestaat uit kleine bestelauto`s, busjes, bakwagen en diverse Be-combinaties. De eigenaar van Red Wire Logistics BV is Johan van Leijsen en die staat en gaat voor wat het bedrijf kan bieden. Johan voert een bedrijfsvoering waarbij de klant naar alle tevredenheid bedient wordt maar ook zijn personeel een prettige omgang kent.
Het bedrijf heeft een behoorlijke groei gekend , zowel in wagenpark maar ook in het personeel bestand. Er zijn momenteel twintig 65 + in dienst die een belangrijke functie bekleden binnen het bedrijf, deze chauffeurs zijn zuinig op de producten van de klant. Daarnaast zijn er nog 11 personeelsleden vast in dienst waaronder 2 administratief medewerkers en 2 monteurs die het grootste deel van het onderhoud uitvoeren.
Het bedrijf kent korte lijnen waardoor er efficiënt gewerkt kan worden op alle vlakken. Openheid, Eerlijkheid en Transparantie zijn voor Johan erg belangrijk.
Red Wire logistics BV heeft zijn hoofdvestiging gevestigd in Raamsdonksveer.

Wat en hoe vervoeren wij:

Red Wire Logistics BV vervoert met het eigen wagenpark alles van 1 tot 6000 kg. Onze hoofdtaak is Nationaal en Internationaal transport door heel Europa met behulp van diverse combinaties. Ons specialisme is snel transport met onze Be-combinatie, maar wij vervoeren ook gevaarlijke stoffen en kunnen ook op en overslag verzorgen.

Ons Motto:

“Liever een kwartier te vroeg dan een minuut te laat”

Service:

Doormiddel van een uitgebreid netwerk van betrouwbare collega’s kan Red Wire Logistics BV u verder een totaalpakket aan transportdiensten aanbieden zoals:
Lucht en zeevrachten, Groepage binnen en buitenland. Dan hebben we ook nog een stukje extra service dat we 24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar zijn. Als een vracht vertraagd is lichten wij daar de klant duidelijk en tijdig over in. Als er een keer iets fout gaat informeren wij de klant duidelijk en lossen het goed en snel op.  Wij transporteren zoals de klant het vraagt maar wat wel binnen de wettelijke regels past.

Red Wire Logistics BV

Red Wire Logistics BV | Brasem 35 | 4941 SE Raamsdonkveer | Tel. 085-0221444 | planning@redwirebv.nl

Contact opnemen